Redőny szerelés Délegyháza és Redőny javítás Délegyháza!redőny szerelés és redőny javítás délegyháza Redőny javítás és a legújabb típusú redőnyök szerelése már Délegyházán is! Keskeny gumizott lefutó és csapágyas tengely a minél halkabb működésért! A redőny egyaránt védi otthonát a nap sugaraitól és ad plusz hőszigetelést az ablaknak! Az új redőny télen - nyáron jól jön!

Most hívja a Redőnyapót és 1 hét múlva már használhatja is az újonnan felszerelt redőnyét!

Vállaljuk új, műanyag vagy alumínium redőnyök szerelését, legyen szó zsinóros, gurtnis vagy motoros kivitelű redőnyről. Utóbbit felszerelés után távirányítóval vagy kapcsolóval üzemeltetheti.

A redőny szerelés és a redőny javítás pontos elvégzése, rövid idő alatt és megbízhatóan! Nekünk nagyon fontosak a jó minőségű anyagok és alkatrészek a redőny szerelés és a redőny javítás során is!

Az újonnan felszerelt redőnyeinkre 1 év garanciát vállalunk!


Új redőny Délegyháza? Redőny javítás Délegyházán? Akkor Redőnyapó!

20/232-2156

Akár még a mai nap kimegy a kollégánk!

Szombaton is megjavítjuk a redőnyét Délegyházán!
Az általunk vállalt redőny javításról részletesebben:

 • A műanyag redőny, az alumínium redőny és a faredőny javítását vállaljuk. A gurtnis redőnyt, a zsinóros redőnyt és a motoros redőnyt is javítjuk.
 • A leggyakrabban előfoduló probléma a redőny felhúzógurtnijának vagy felhúzó zsinórjának az elszakadása, elkopása.
  Az általunk használt redőny gurtni és redőny zsinór átlagos élettartama /a fúrástól és az ablaktól függően/ 5 és 15 év közé tehető.
  Mini gurtni:mini gurtni Maxi gurtni:maxi gurtni Redőny zsinór:zsinór

  Ez esetben a redőny javítás többnyire ablakon belülről történik. Amennyiben földszinti ablak és zárt, szerelőnyílásos tokkal ellátott redőny, akkor biztosan kívülről javítjuk a redőnyt.
 • Redőny javítás során a redőny gurtni/zsinór kivezetőjét is cseréljük, ha nem működik megfelelően és koptatja a redőny gurtniját/zsinórját.
 • Megeshet, hogy a leszakadás miatt a gurtnit/zsinórt felcsévélő redőny automata rugója eltörik (falon kívüli és falba süllyesztett automata is produkálhat ilyen tünetet). Ekkor azt cserélni kell.
  De az is lehet, hogy csak lepörgött a rugó. Ezt a helyszínen megvizsgáljuk és ha lehet javítani, akkor javítjuk.
  Gurtnis automata:gurtnis automata

  Régebbi redőnyöknél még szorító vagy bilincs fogta meg a gurtnit. Ezeket is cseréljük! Vagy igény esetén falon kívüli redőny automatára cseréljük (ez praktikusabb és modernebb).
 • A redőny javításhoz tartozik a redőny tengely és/vagy az ehhez tartozó tárcsa és végdugó cseréje. Mivel a redőny tárcsája és a redőny végdugója is folyamatosan terhelés alatt van, idővel elgyengülhet az anyaga és eltörhet. Ez a probléma külső és belső tokos redőnynél is előfodulhat.
  Fa tengelyes redőnyön nem cserélünk tárcsát. Ennél a típusnál tengellyel együtt cseréljük. Ekkor már modern, csapágyas acél tengelyt kap a redőny.
  Acél tengely: redőny tengely
 • Nem tudja miért akadozik leengedés közben a redőnye? Általában a lábbevezető az oka. Mivel műanyagból van, az idő megeszi. Eltörik és a redőny lefutó végében elakad a redőnyléc. Ezt javítjuk vagy újra cseréljük.
 • A rejtett ütközős redőnyök gyakori problémája, hogy a palást záróléce (ahol az ütköző megtalálható) elérik (a műanyag záróléc gyorsabban, az alumínium lassabban). Ebben az esetben az ütköző vagy kitörik teljesen vagy csak részben és fenn akad a redőny.
  Két megoldás van rá. A redőny javítás alkalmával kicseréljük a sérült zárólécet (ez egy újabb kiszálást igényel, hiszen méretre gyártott elemről van szó) vagy pedig külső ütközőket szerelünk fel a redőny zárólécére.
  Külső ütköző: redőny ütköző
 • Előfordul, hogy a redőny palástja vagy csak egyes lécek megsérülnek, eltörnek.
  A redőny teljes palástjának megsérülése esetén, az egészet cserélni kell! Ez főleg akkor igaz, ha a lécek nagyrésze már elérett (műanyag redőny esetén).
  Ha csak egy, vagy néhány léc sérült meg, azt javítjuk a redőny javítás során.
 • Motoros/elektromos redőny esetén három dolog romolhat el: maga a motor, ami a legrosszabb eset, hiszen cserélni kell (leég ha a redőny alatt marad valami), vagy eltörik a redőny palástot a redőny tengelyéhez rögzítő féder (ezt a helyszínen javítjuk), vagy pediglen a távirányító mondja be az unalmast (miképp a motort, ezt is cserélni kell).
 • A redőnytokba (általában a külső tokos redőny vagy a vakolt tokos redőny hibája) beszoktak fészkelni a bodobácsok. Kemény, sárból épített fészkük van, ami megfogja a redőnyt.
  Ez motoros redőnynél komoly problémát okozhat, mivel könnyen a motor leégéséhez vezethet. Ha redőny javítás közben fészket találunk, szoktuk ajánlani a többi redőnytok átnézését is, nehogy azoknál a redőnyöknél is kárt tegyenek.
  De a nem elektromos redőnyöknél is bajt csinál (beszorul a tokba a redőny és fennakad, félrecsúsznak miatta a műanyag lécek és akadozik a redőny stb.). A redőny javításhoz tartozik az is, hogy ezeket eltávolítjuk a redőnytokból.
  A vétkes: bodobács
 • Faredőny javítást is végzünk! Faredőnynél az egyes léceket összetartó lamellák (kis fém lemezek) korrodálódnak és eltörnek, ezért cserélni kell őket (egyenként, vagy ha annyira rossz állapotban vannak, akkor az összeset). A faredőny felső harmadában nem lamella, hanem gurtni található (gurtnival van rögzítve a redőny palást a redőny tengelyéhez), ami 15-20 év után elszakadhat. Ekkor a faredőny felsőharmadát kivesszük és kicseréljük ezeket a gurtnikat (átfűzzük).
 • Ez csak néhány a gyakoribb redőny javítás közben felmerülő problémákból. Szinte bármit megjavítunk!redőny szerelés

Redőny Szerelés

A redőny egyszerre véd a nap fényétől és ad plusz hőszigetelést az ablaknak. Ezen felül még jól is néz ki! Több féle redőnyt is szerelünk. Lehet külső tokos (műanyag vagy alumínium) redőny vagy vakolható /rejtett/ tokos, a kilátást nem zavaró (műanyag vagy alumínium) redőny. A vakolható tokos redőnyt leginkább új házak építésénél vagy teljes ablakcserénél ajánljuk. Felmérés után 1 héten belül felszereljük új redőnyét és 1 év garanciát adunk rá! Hívjon bizalommal: 20/232-2156

redőny javítás

Redőny Javítás

A redőny, mint minden mechanikus szerkezet, kopó alkatrészeket/elemeket tartalmaz. Ezért szükg lehet ezek javítására vagy cseréjére. Vállalunk zsinór cserét, gurtni cserét (jó minőségű német gurtnit használunk a tartósabb eredményért), lécek cseréjét és pótlását, teljes betét cserét (lécek), tengely cserét, tárcsa cserét, automata cserét (gurtni felcsévélő szerkezet) és minden egyéb javítást! Akár még a hívása napján kimegyünk Önhöz és megjavítjuk redőnyét! Hívjon bizalommal: 20/232-2156

szúnyogháló szerelés

Szúnyogháló Szerelés

Egy jól felszerelt szúnyogháló mindig jól jön, hiszen távol tartja a nem kívánt betolakodókat (légy, szúnyog, poloska és hasonlók). Két féle kivitelú szúnyghálót (rovarhálót) szerelünk: műanyag vagy alumínium keretes fix (nem mozgatható) szúnyoghálót, mely füst szürke színű hálóval van ellátva és alumínium mobil (mozgatható) szúnyoghálót, szintén füst színű hálóval. Ajtókra nyíló szúnyogháló ajtót és oldalhúzós (egy vagy két oldalú) mágnessel záródó mobil szúnyogháló ajtót szerelünk. Ahol gyermek van és elfér ott a nyílót ajánljuk. Hívjon bizalommal: 20/232-2156

Elérhetőségeink:

Telefon: 20/232-2156
Email: redonyapo@freemail.hu
Honlap: redonyapo.hu

Ingyenes kiszállás!

Munkánk során (redőny szerelés, redőny javítás, szúnyogháló szerelés, napellenző szerelés, szalagfüggöny szerelés) nem számolunk fel külön kiszállást! Sőt! Felmérés esetén sem kérünk el semmit!

AKCIÓ!

Több redőny javítás esetén kedvezményt adunk! Kedvezményt adunk akkor is, ha több redőny szerelést kér!