Redőny javítás, gurtnicsere, zsinór csere és motoros (elektromos) redőny javítás!Miről is szól a redőny javítás? A redőny, mint minden más használati tárgy, idővel meghibásodhat. Elszakadhat a felhúzógurtnija, a felhúzózsinórja, eltörhetnek/szakadhatnak a lécek, tönkremehet a kivezető vagy az automata. Bárkinél megeshet!

A Redőnyapó azonban, már a probléma bejelentése napján megjavítja a redőnyét!

Ha redőny javítás, akkor Redőnyapó!
20/232-2156


A redőnyök javítása során minőségi német gurtnit és zsinórt (nem a könnyen szétfoszló magyar változat) használunk!

Az általunk végzett javításra fél év garanciát vállalunk!

Egynél több redőny javítása esetén, minden további redőny javításra kedvezményt adunk!Amit vállalunk:


  • külső tokos műanyag redőny javítás (gurtnicsere, zsinór csere, automata /gurtni felcsévélő/ javítás vagy csere, tárcsa csere, redőny lécek cseréje, redőny tengely cserélye)
  • külső tokos alumínium redőny javítás (gurtnicsere, zsinór csere, automata /gurtni felcsévélő/ javítás vagy csere, tárcsa csere, redőny lécek cseréje, redőny tengely cserélye)
  • külső tokos motoros redőny javítás (gurtnicsere, zsinór csere, automata /gurtni felcsévélő/ javítás vagy csere, tárcsa csere, redőny lécek cseréje, redőny tengely cserélye)
  • belső tokos műanyag redőny javítás (gurtnicsere, zsinór csere, automata /gurtni felcsévélő/ javítás vagy csere, tárcsa csere, redőny lécek cseréje, redőny tengely cserélye)
  • belső tokos alumínium redőny javítás (gurtnicsere, zsinór csere, automata /gurtni felcsévélő/ javítás vagy csere, tárcsa csere, redőny lécek cseréje, redőny tengely cserélye)
  • belső tokos motoros redőny javítás (gurtnicsere, zsinór csere, automata /gurtni felcsévélő/ javítás vagy csere, tárcsa csere, redőny lécek cseréje, redőny tengely cserélye)
  • faredőny javítás (gurtnicsere /piros-fehér csíkos/, rugó és előlap javítás vagy csere, tárcsa csere, redőny tengely cserélye)
  • faredőny átfűzés (a redőnyt a tengelyhez rögzítő gurtnik cserélye)


redőny szerelés

Redőny Szerelés

A redőny egyszerre véd a nap fényétől és ad plusz hőszigetelést az ablaknak. Ezen felül még jól is néz ki! Több féle redőnyt is szerelünk. Lehet külső tokos (műanyag vagy alumínium) redőny vagy vakolható /rejtett/ tokos, a kilátást nem zavaró (műanyag vagy alumínium) redőny. A vakolható tokos redőnyt leginkább új házak építésénél vagy teljes ablakcserénél ajánljuk. Felmérés után 1 héten belül felszereljük új redőnyét és 1 év garanciát adunk rá! Hívjon bizalommal: 20/232-2156

redőny javítás

Redőny Javítás

A redőny, mint minden mechanikus szerkezet, kopó alkatrészeket/elemeket tartalmaz. Ezért szükg lehet ezek javítására vagy cseréjére. Vállalunk zsinór cserét, gurtni cserét (jó minőségű német gurtnit használunk a tartósabb eredményért), lécek cseréjét és pótlását, teljes betét cserét (lécek), tengely cserét, tárcsa cserét, automata cserét (gurtni felcsévélő szerkezet) és minden egyéb javítást! Akár még a hívása napján kimegyünk Önhöz és megjavítjuk redőnyét! Hívjon bizalommal: 20/232-2156

szúnyogháló szerelés

Szúnyogháló Szerelés

Egy jól felszerelt szúnyogháló mindig jól jön, hiszen távol tartja a nem kívánt betolakodókat (légy, szúnyog, poloska és hasonlók). Két féle kivitelú szúnyghálót (rovarhálót) szerelünk: műanyag vagy alumínium keretes fix (nem mozgatható) szúnyoghálót, mely füst szürke színű hálóval van ellátva és alumínium mobil (mozgatható) szúnyoghálót, szintén füst színű hálóval. Ajtókra nyíló szúnyogháló ajtót és oldalhúzós (egy vagy két oldalú) mágnessel záródó mobil szúnyogháló ajtót szerelünk. Ahol gyermek van és elfér ott a nyílót ajánljuk. Hívjon bizalommal: 20/232-2156

Elérhetőségeink:

Telefon: 20/232-2156
Email: redonyapo@freemail.hu
Honlap: redonyapo.hu

Ingyenes kiszállás!

Munkánk során (redőny szerelés, redőny javítás, szúnyogháló szerelés, napellenző szerelés, szalagfüggöny szerelés) nem számolunk fel külön kiszállást! Sőt! Felmérés esetén sem kérünk el semmit!

AKCIÓ!

Több redőny javítás esetén kedvezményt adunk! Kedvezményt adunk akkor is, ha több redőny szerelést kér!