Általunk szerelt redőny típusok:



Külsőtokos REDEX redőny:


 • Ez az úgynevezett keskenylábas redőny.
 • A tengely csapágyakon fordul így könnyebben mozgatható a redőny és a tárcsa illetve a végdugó is tartósabb.
 • A lefutó sínben gumi betét van, ami megakadályozza, hogy a szélfújás zörgesse a redőnyt, valamint a hőszigetelés szempontjából is előnyös.
 • A redőnyhöz automatát is adunk, amely automatikusan elnyeli a felhúzó gurtnit. Így egyrészt nem lóg össze-vissza, másrészt, ha kicsúszik véletlenül a kezéből a gurtni nem szalad le a redőny károkat okozva.

Alumínium redőny:


alumínium redőny léc
 • Hőszigetelt redőnyök, alumínium tokkal alumínium lefutókkal.
 • Nagyon jó a hőszigetelő képessége és nagyon jól hangszigetel.
 • Bármikor motorizálható.
 • Sokféle színben szereljük.
 • Az alumínium redőny megtartja színét, nem fakul, nem görbül el a napsugártól.
 • Megbízható, hosszú élettartalmú redőny típus.
 • Egy igazi kuriózum, ami nem hiányozhat egyetlen lakásról sem.
 • Mindazoknak ajánljuk, akik igényesek otthonukra.

Kombi redőny:


 • Rovarhallóval kombinált műanyag vagy alumínium redőny.
 • Egy tokban van a redőny és a szúnyogháló, dupla lefutóval, az egyikben a rovarhalló, a másikban a redőny fut.
 • A rovarhálóval kombinált redőny kizárja a nemkívánatos betolakodókat, így nyugodtan alhatunk éjszaka.
 • Nem kell az éjszakát légycsapóval a kezünkben tölteni, hanem nyugodtan alhatunk, mert a szúnyoghálóval kombinált redőny megvédi az éjszakánkat.
 • Egy olyan helyen ahol sok a növény mindenképpen ezt a típust ajánljuk.


A redőny szerelésről:


- A redőny szerelés történhet kívűlről vagy belülről.
- Kívűlről csak földszinten szerelünk redőnyt!
- Minden más esetben az ablakot kinyitva belülről történik a redőny szerelés!
- Kollégáink a sok éves tapasztalatnak és a rutinnak köszönhetően szinte bármilyen ablakra megtalálják Önnek a megfelelő megoldást (belső vagy külső tokos redőny, esetleg rejtett /vakolt/ külső tokos redőny).
- A szerelés minimális mennyiségű kosszal jár (gyakorlatilag csak az ablakpárkányra kerül némi műanyag vagy fa forgács).
- Redőnyeink a szerelést követően jól illeszkednek a falhoz, így kívülről is szép esztétikai látványt nyújtanak.
- Több redőny szerelés esetén az ügyfelek sokszor megkérdezik, hogy egy nap alatt el e tudunk készülni. Természetesen el! Egy redőny felszerelése (típustól függően (redőny, kombi redőny, redőny tok kialakítása)/ kb. fél órát vesz igénybe.


Motoros redőny:


redőny távirányító - Csak az alumínium redőnyt motorizáljuk (műanyagot is lehetne, azonban a lécek félrecsúszásának lehetségessége miatt nem tesszük).
- Két típusa van:

 • Kapcsolós motoros redőny
 • Távirányítós motoros redőny

- A kapcsolós típusnál a kapcsoló a falon helyezkedik el és kinézetre olyan mint egy dupla gombos villanykapcsoló (ugyanis szükség van egy fel és egy le irányra).
- A távirányítós változathoz egy kicsi és elegáns hófehér távirányítót adunk (igény esetén többet is).
- A távirányítók egy, öt vagy nyolc redőnyhöz használhatóak, típustól függően.
redőny motor - Mi a távirányítós kivitelt ajánljuk! Árban majdnem megegyezik a kapcsolóssal, viszont ez esetben a lakás bármely pontjáról vezérelheti redőnyét (akár mindet egyszerre).
- Motoros redőnyeinkhez a piacon jelenleg elérhető legjobb motort, a smart home redőny motorját használjuk.
- Nincs szebb látvány, mint mikor reggel felkelünk, megnyomjuk a távirányítót,és az egész lakás szépen kivilágosodik, beszűrődik a napfény.
- A motoros redőnyeink feltolás gátlóval vannak ellátva.
- Nem kell külön villanyszerelő után néznie! Redőnyeinkhez a villanyszerelést is vállaljuk!


redőny szerelés

Redőny Szerelés

A redőny egyszerre véd a nap fényétől és ad plusz hőszigetelést az ablaknak. Ezen felül még jól is néz ki! Több féle redőnyt is szerelünk. Lehet külső tokos (műanyag vagy alumínium) redőny vagy vakolható /rejtett/ tokos, a kilátást nem zavaró (műanyag vagy alumínium) redőny. A vakolható tokos redőnyt leginkább új házak építésénél vagy teljes ablakcserénél ajánljuk. Felmérés után 1 héten belül felszereljük új redőnyét és 1 év garanciát adunk rá! Hívjon bizalommal: 20/232-2156

redőny javítás

Redőny Javítás

A redőny, mint minden mechanikus szerkezet, kopó alkatrészeket/elemeket tartalmaz. Ezért szükg lehet ezek javítására vagy cseréjére. Vállalunk zsinór cserét, gurtni cserét (jó minőségű német gurtnit használunk a tartósabb eredményért), lécek cseréjét és pótlását, teljes betét cserét (lécek), tengely cserét, tárcsa cserét, automata cserét (gurtni felcsévélő szerkezet) és minden egyéb javítást! Akár még a hívása napján kimegyünk Önhöz és megjavítjuk redőnyét! Hívjon bizalommal: 20/232-2156

szúnyogháló szerelés

Szúnyogháló Szerelés

Egy jól felszerelt szúnyogháló mindig jól jön, hiszen távol tartja a nem kívánt betolakodókat (légy, szúnyog, poloska és hasonlók). Két féle kivitelú szúnyghálót (rovarhálót) szerelünk: műanyag vagy alumínium keretes fix (nem mozgatható) szúnyoghálót, mely füst szürke színű hálóval van ellátva és alumínium mobil (mozgatható) szúnyoghálót, szintén füst színű hálóval. Ajtókra nyíló szúnyogháló ajtót és oldalhúzós (egy vagy két oldalú) mágnessel záródó mobil szúnyogháló ajtót szerelünk. Ahol gyermek van és elfér ott a nyílót ajánljuk. Hívjon bizalommal: 20/232-2156

Elérhetőségeink:

Telefon: 20/232-2156
Email: redonyapo@freemail.hu
Honlap: redonyapo.hu

Ingyenes kiszállás!

Munkánk során (redőny szerelés, redőny javítás, szúnyogháló szerelés, napellenző szerelés, szalagfüggöny szerelés) nem számolunk fel külön kiszállást! Sőt! Felmérés esetén sem kérünk el semmit!

AKCIÓ!

Több redőny javítás esetén kedvezményt adunk! Kedvezményt adunk akkor is, ha több redőny szerelést kér!